Varmepumper i Slagelse og omegn

Vi tilbyder løsninger til private og erhverv

Knudsen Varmeteknik ApS løser opgaver i varmepumper for både privatpersoner og virksomheder. Vi kan vi bl.a. servicere og montere varmepumpe i Slagelse og omegn.

Knudsens Varmeteknik ApS er din erfarne partner, når det kommer til installation, vedligeholdelse og reparation af varmepumper i Slagelse og omegn. Med vores store erfaring og kompetencer kan vi med garanti hjælpe dig med at finde den optimale løsning til din bolig eller virksomhed.

Varmepumper er en type af varmekilde, der bruger elektricitet til at overføre varme fra omgivelserne til et hus eller bygning. De kan hente varmen fra luften, jorden eller grundvandet, og kan bruges til at opvarme både boliger og erhvervsbygninger. Varmepumper er en energieffektiv og miljøvenlig løsning, da de kan reducere brugen af fossilbrændsel og mindske udledningen af CO2.

Vi sørger altid for at yde vores bedste for alle vores kunder – skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os ved at ringe ind til (+45) 30 71 54 42 eller skrive en mail til martin@knudsenvarmeteknik.dk eller alternativt kan du benytte dig af vores kontaktformular hvis du vil høre mere om os og hvad vi kan tilbyde.

Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud!

Leder du efter hjælp til en anden opgave?

Hos Knudsen Varmeteknik har vi styr på mere end varmepumper. Faktisk kan vi løse næsten alle opgaver indenfor varmeteknik, oliefyrsservice og pillefyr. Du kan også kontakte os og høre mere om hvad vi kan tilbyde dig.