Oliefyrsservice i Høng

Oliefyrsservice i Slagelse og Høng

Leder du efter nogle, der kan hjælpe dig med oliefyrsservice i Høng? Vidste du at alene 2 mm. Sod i din kedel kan øge dit olieforbrug med helt op til 8%? Rent økonomisk betyder det op til 1000 kr. årligt – derfor er det vigtigt at få tjekket og lavet eftersyn af sit oliefyr.

Ved at sørge for at dit oliefyr tjekket og opfører sig optimalt, så mindsker du chancen for diverse driftstop gevaldigt. Og som vi alle ved, der er intet værre end et koldt bad om morgenen, eller stå op til et iskoldt hus.

Lad os stå for service af dit oliefyr

Vi har fra starten satset på den høje kvalitet, fordi vi ved, det er det der bedst kan betale sig for vores kunder. Da vi samtidig er i stand til at tilbyde de meget fordelagtige priser vi tilbyder, behøver du ikke lede længere – vi er den samarbejdspartner du har ledt efter.

Vi er de rette at kontakte, hvis du ønsker en god og personlig kommunikation, der sikrer, at du kender alle dine muligheder og tager dine beslutninger på det rette grundlag, samt løsninger som altid bliver udført professionelt.

Fordele ved at bestille oliefyrsservice

  • Dit oliefyr får længere levetid
  • Du får mere for pengene når dit fyr fungerer optimalt
  • Undgå de fleste af driftstop
  • Vi kommer eventuelle problemer i forkøbet
  • Ved regelmæssige tjek undgår du kulilteudslip fra dit oliefyr
  • Service og rengøring af dit oliefyr er godt for miljøet. Et velfungerende Oliefyr bruger mindre olie, og reducere C02 udledningen

Hvad koster oliefyrsservice?

Det kommer an på forskellige faktorer, og vi vil helst ikke udtale os om en pris før vi kender det specifikke problem. Hvis du har spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 30715442

Vi har fra starten satset på den høje kvalitet, fordi vi ved, det er det der bedst kan betale sig for vores kunder. Da vi samtidig er i stand til at tilbyde de meget fordelagtige priser vi tilbyder, behøver du ikke lede længere – vi er den samarbejdspartner du har ledt efter.

Hvad indebær et serviceeftersyn af mit oliefyr?

Vi har stor erfaring med eftersyn af oliefyr, så vi ved også hvad vi skal kigge efter. Inden vi forlader adressen, så har vi sørget for at:

  • Brænderen fungerer. Vi skiller og renser din brænder
  • Vi renser diverse brænderrør
  • Vi kontroller sikkerheden og de forskellige sikkerhedskomponenter
  • Hvis der er behov for det, så sørger vi også for at dit olietryk er optimalt

Er dit oliefyr stoppet?

Det er ikke altid man lige har tiden til at vente på en der kommer og løser problemet, og derfor har vi skrevet nogle ting du selv kan tjekke, hvis dit oliefyr er stoppet. Først så undersøg om dit oliefyr får strøm, og om der er tændt for strømmen på selve oliefyret.

Derefter, så kigger du efter temperaturen på termostaten og om der behov at skrue op. Sidste trin er, at du undersøger hvor meget mængde olie der er tilbage i tanken, og tilføjer hvis der mangler.

Når du har undersøgt disse tre trin, så prøver du at ”genstarte” dit oliefyr. Ofte foregår det ved at holde advarselslampen inden, som lyser rødt. Efter at have holdt den inde, så går der lidt tid før oliefyrets brænder starter igen.

Kan du ikke starte dit fyr igen?

Hvis du har prøvet ovenstående, og dit fyr ikke starter, så er det på tide at få det undersøgt. I tilfælde af dette, så kan du trygt kontakte os. Vi kører i hele Slagelse, Høng og nærområde. Vi har dog kunder over det meste af Sjælland, så giv os et kald hvis uheldet ude.